Vanaf 1 maart dagelijks nieuwe woningen!

Zodra er een woning vrijkomt, plaatst de corporatie zo snel mogelijk een advertentie op de website van Wonen In Velsen. Via het aanbodmodel worden woningen nu nog één keer per week op dinsdag geplaatst. Vanaf 1 maart op elke werkdag! De woning wordt ’s morgens om 9.00 uur geplaatst en blijft 3 werkdagen zichtbaar op Wonen in Velsen. De vierde dag sluit de advertentie om 9.00 uur en wordt deze van de website verwijderd. Dus bent u op zoek naar een woning dan is het belangrijk dat u regelmatig kijkt om te zorgen dat u geen woning mist. 

Maximaal aantal reacties op het aanbodmodel
Binnen het aanbodmodel kunt u maximaal op drie woningen tegelijk reageren. Uw reactie is actief zolang de woning waarop u gereageerd heeft nog op internet staat. Op het moment dat de advertentie van internet sluit, kunt u weer op een andere woning reageren. U kunt op uw eigen pagina bij historische reacties uw definitieve positie zien.

Vaker kijken
Het advies aan alle woningzoekenden is om vaker op www.woneninvelsen.nl te kijken zodat u geen enkele woning mist. Omdat de woning drie werkdagen blijft staan, is 2 á 3 keer kijken per week voldoende. Kijkt u zelden op internet? Of bent u afhankelijk van hulp omdat u geen internet heeft? Het is dan handig te zorgen dat u een bericht in uw mailbox krijgt als er woningen worden aangeboden die binnen uw profiel passen. Dat regelt u als volgt:

1. In uw zoekprofiel geeft u aan wat voor soort woning u zoekt en in welke huurprijsklasse.
2. U vinkt aan dat u een tipbericht wilt ontvangen met daarbij het mailadres.
U ontvangt een bericht in deze mailbox als er een woning vrijkomt die past bij uw zoekprofiel. Dan hoeft u dat zelf niet in de gaten te houden.

Het bericht in uw mailbox is alleen bedoeld als tip. Wilt u in aanmerking komen voor die woning, dan moet u wel zelf via
www.woneninvelsen.nl reageren.

Let op: voor loting en direct te huur gelden andere regels
Woningen die wij aanmelden via het lotingmodel blijven gemiddeld maar twee dagen staan. De woningen die per direct gehuurd kunnen worden, verdwijnen zodra ze verhuurd zijn. Heeft u echt haast, dan raden wij u aan elke dag even te kijken of er een woning op staat waarop u wilt reageren.